Onderwijshuisvesting en maatschappelijk vastgoed

G4net voor onderwijshuisvesting, maatschappelijk vastgoed en meer

Voor het uitvoeren van de gemeentelijke taak onderwijshuisvesting biedt Pronexus de internetsoftware G4net. G4net geeft toegang tot actuele, historische en toekomstige informatie over de onderwijshuisvestingstaken. Daarnaast kan met G4net het maatschappelijk vastgoed van de gemeente in beeld worden gebracht.

Onderwijsinformatie delen met schoolbesturen, scholen en ouders

Met het Digitaal Onderwijsloket voor G4net kunnen scholen en schoolbesturen via één centraal internetplatform gegevens uitwisselen en informatie vinden. Het Onderwijsloket slaat een brug tussen de gemeentelijke onderwijsdata en de wereld van scholen en schoolbesturen. Formulierstromen en bijbehorend werkprocessen (o.a. aanvragen, schades) worden hiermee volledig gedigitaliseerd.

Onderwijsgegevens op de kaart via Google Maps

G4net op de kaart biedt volop mogelijkheden om alle onderwijsdata uit G4net via internet op de gemeentelijke kaart te presenteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Google Maps.

Rapport op maat met de PRD

Met de PRD voor G4net (Pronexus Report Designer) kunnen gemeenten zelf data uit G4net inzichtelijk maken via rapporten, grafieken en tabellen.

Helpdesk informatie

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. E-mail voor support naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (040) 236 62 00.