Over Pronexus

Uw onderwijstaken efficiƫnt uitgevoerd

Pronexus ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van de wettelijke onderwijstaak. Ondersteuning bestaat uit het bieden van internetapplicaties voor de gemeentelijke onderwijstaak voor leerplicht, voortijdig schoolverlaten, leerlingenvervoer en onderwijshuisvesting. Pronexus stelt ook bevolkingsprognoses en leerlingenprognoses op. Hiermee kunnen ruimtebehoeften worden aangetoond en voorzieningen worden gepland.

Samenhang tussen beleidsterreinen

Letterlijk betekent Pronexus 'voor samenhang'. Pronexus heeft speciaal aandacht voor de samenhang tussen verschillende gemeentelijke onderwijstaken en beleidsterreinen.

Multidisciplinaire teams

Bij het uitvoeren van bevolkings- en leerlingenprognoses staat de vraag van de opdrachtgever centraal. De best mogelijke resultaten bereiken wij door het inzetten van multidisciplinaire teams van hoogopgeleide vakspecialisten. Resultaten worden overzichtelijk gepresenteerd en zijn direct in de praktijk inzetbaar.

Conform normen VNG en wet- en regelgeving

Bij het ontwikkelen van internetsoftware baseren wij ons op de door VNG vastgelegde normen, wet- en regelgeving leerplicht en de criteria uit de de gemeentelijke verordening voor onderwijshuisvesting en leerlingenvervoer.

Helpdesk

Gebruikers van onze software kunnen op werkdagen met al hun technische en inhoudelijke vragen terecht bij onze telefonische helpdesk. Hier lossen onze betrokken medewerkers problemen direct op. Voor meer informatie over Pronexus en onze manier van werken neemt u contact op via (040) 236 62 00.

Helpdesk informatie

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. E-mail voor support naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (040) 236 62 00.

Actuele vacature

Software ontwikkelaar PHP
Je hebt een HBO of universitair werk- en denkniveau en een opleiding of ervaring op het gebied van object georiƫnteerd programmeren en met de taal PHP.
Bekijk de volledige vacature op ICTerGezocht.