Werken bij Pronexus

Software voor gemeentelijke onderwijstaken

In Eindhoven ontwikkelen wij internetsoftware voor gemeentelijke en regionale overheden. Hiermee zijn onze ruim 250 opdrachtgevers in staat de vier wettelijk vastgelegde onderwijstaken optimaal uit te voeren: leerplicht, voortijdig schoolverlaten, onderwijshuisvesting en leerlingenvervoer. Ter ondersteuning stellen wij voor gemeenten ook bevolkings- en leerlingenprognoses op.

Organisatie

Wij hebben een platte organisatiestructuur. Tussen de 18 medewerkers van Pronexus heerst een informele sfeer waarbij in verschillende teams wordt samen gewerkt. Pronexus kent verschillende disciplines, elk met hun eigen specialisme. De afdelingen onderhouden nauw contact met elkaar.

Wat bieden we je?

We bieden je een prettige werkomgeving en een salaris afhankelijk van opleiding, ervaring, leeftijd, je functie en het aantal uren dat je werkt. Op deze pagina kun je reageren op openstaande vacatures. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Ook als je op zoek bent naar een stage- of afstudeerplaats of een praktijkproject ben je van harte welkom bij ons.

Open sollicitatie voor werk, stage of afstudeerproject

Ben je op zoek naar ander werk of ben je net klaar met je opleiding? Zoek je een werkplek voor een stage- of afstudeerproject? Stuur dan een e-mail met motivatie en je c.v. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Helpdesk informatie

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. E-mail voor support naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (040) 236 62 00.

Actuele vacature

Software ontwikkelaar PHP
Je hebt een HBO of universitair werk- en denkniveau en een opleiding of ervaring op het gebied van object georiƫnteerd programmeren en met de taal PHP.
Bekijk de volledige vacature op ICTerGezocht.